Testimonials

Esther viel in het najaar van 2017 naadloos in als notulist voor onze RvC vergaderingen. Ze sprong zo in, schakelde makkelijk, en maakte bovenal prettig leesbare en volledige verslagen.

Amanda Hogenes

Manager Bestuursstaf & Beleid / Bestuurssecretaris, Parteon

Klantvriendelijke opstelling en snelle levering van goede kwaliteit. Notu-Flex Secretariaatsdiensten is een prettig bureau om bij terug te komen.
Maureen Linthout

Gebiedscoördinator IJburg & Zeeburgereiland, Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost

Samenwerken met Esther is een feest. Korte lijnen, snel begrip, adequaat handelen. Het zijn allemaal termen die in mij opkomen als ik de kwaliteiten van Esther zou moeten typeren. Esther en ik zijn beide lid van het dagelijks bestuur van het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en samen met voorzitter Marga Janse verzetten we bergen werk op professioneel niveau. Met elkaar maken we van elke vergadering een bijeenkomst die barst van de positieve energie en daar plukken we allemaal duidelijk de vruchten van. Jammer dat zittingstermijnen in het dagelijks bestuur eindig zijn, want op deze manier kunnen én willen we nog jaren vooruit!
Maria van Wanrooij

Penningmeester van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en eigenaresse van, Admi Support

Als onafhankelijk voorzitter/moderator heb ik meerdere malen met Esther gewerkt. De bijeenkomsten gingen vaak over ingewikkelde onderwerpen en vonden zo nu en nu dan plaats in verhitte omstandigheden. Esthers notulen doen altijd recht aan de inhoud van de discussie. Daarom beveel ik haar graag aan als een professioneel notulist en een prettig mens om mee te werken.
Frank Ratelband

Onafhankelijk voorzitter, gespreksleider, moderator en communicatieadviseur, LinkedIn

Voor het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen is Esther als secretaris onze rots in de branding. Zij verzorgt de notulen van onze bestuursvergaderingen en is proactief en nauwkeurig. Als linking pin bij de organisatie van de verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar houd zij contact met de jury. Daarnaast houd Esther overzicht met betrekking tot de voortgang van het aanmeldingstraject en onderhoud zij contact met de genomineerden. Het is heerlijk om met Esther samen te werken en haar met een gerust hart te laten doen waar ze goed in is; structureren, organiseren en natuurlijk notuleren.
Marga Janse

Voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en eigenaresse van Innovatief Leren Leren, www.innovatieflerenleren.nl

Esther is bij de afdeling Infrastructuur van de provincie Flevoland enkele maanden projectondersteuner geweest in het programma Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen. Een vergadering kort, bondig en volledig vastleggen op papier is een hele kunst. Esther heeft laten zien dat zij deze competentie beheerst. Naast verslaglegging zit het enthousiast organiseren van activiteiten in haar DNA. Heel veel succes en plezier bij volgende projecten!
Bart Jansen

Projectmanager, provincie Flevoland

In 2009 heb ik Esther Demarteau ingehuurd voor verslaglegging tijdens een communicatie- en participatietraject in Vogelaarwijken in Amsterdam. Esther levert vakkundig werk af en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ze zet de puntjes echt op de i, wat cruciaal was voor een dergelijk gevoelig traject.
Myronne Heckmann

Senior projectadviseur communicatie, Procesbureau Stedelijke Vernieuwing Slotermeer (Amsterdam)

Ik maak al bij meerdere werkgevers gebruik van de diensten van Notu-Flex Secretariaatsdiensten. Esther is steeds weer in staat een deugdelijk verslag te maken, ook als zij niet op de hoogte is van de besproken materie.
Peter Felix

Manager Vastgoed bij Heuvelrug Wonen en directeur van de Lange Dreef CV

Share This