Mijn diensten

Ik notuleer graag tijdens vergaderingen, bijvoorbeeld commissies, waarbij politieke standpunten gedefinieerd en vastgelegd dienen te worden. Of wanneer besluitvorming in een (gemeente)raad plaatsvindt. Secretariële ondersteuning bied ik bovendien wanneer er plotselinge drukte is of een collega-notulist voor bepaalde tijd elders nodig is. Ik steek mijn handen graag uit de mouwen en kijk wat naast mijn administratieve en secretariële werkzaamheden urgent is. Verslagen van functioneringsgesprekken, vergaderingen van de Raad van Toezicht, het managementteam of een gesprek met een aantal aandeelhouders? Ook daar draai ik mijn hand niet voor om. Ik scheid hoofd- van bijzaken, voel aan en doorzie wat belangrijk is. En had ik al verteld dat ik van schrijven houd?

Naast mijn rol als notulist neem ik graag als projectondersteuner of office manager jouw management taken uit handen. Denk hierbij aan:

  • vergaderingen inplannen en organiseren,
  • vergaderingen notuleren,
  • afspraken en acties bewaken,
  • agendabeheer management/projectleider,
  • correspondentie voeren,
  • archief bijhouden.

Hierdoor zorg ik ervoor dat jouw management of projectleider zich kan concentreren op zijn eigen werkzaamheden. Want zij hebben veelal al genoeg aan hun hoofd.

Ga het gesprek aan

Heb je interesse in Notu-Flex Secretariaatsdiensten? Wil je weten wat ik voor jouw organisatie nu en op lange termijn kan betekenen? Ga dan met mij in gesprek, want ik breng graag rust, overzicht en een prettige workflow in jouw organisatie. En wie wil dat nu niet?

Share This